nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Tomorrow is Exam!

I need to...(off of the internet)

Assalamulaikum!

Hai. Errr rasa dah lama tak update blog. Sejak berulang ni, busy jea rasa walhal takde buat apa-apa pun. A week before exam, aku berjanji dengan diri sndiri taknak online lah tak nak hadap laptop langsung since aku exam mggu berikutnya. Well, janji melayu, mana boleh pakai. Wkwkwkw and I laugh at myself. 

Disebabkan aku sekolah agama, so subject memang banyaklah sebab dua aliran kan. Akademik and agama. Semua subjek untuk form 3 nie ada 18. Phewww. Kau boleh bayangkann macam mana penatnya kiteorg. Tp tkpe, ilmu agama Allah tu yg pnting, boleh bawak ke akhirat kelak. Akademik nie utk dunia jea okeh. Gitewww. Ayat nk gempak aje. Hahaha ~

Aku baru start study hari jumaat kelmarin. Haaaa bukan student lah kan kalau tk study last minute. Cuti dua hari aku just study utk subjek yg exam hari isnin saje. Phewww. Bayangkan 5 paper in 1 day? Mana nak menghafal lagi, nak study utk yg akdemik lagi. Hmmmm. Isnin smpai rabu 5 subjek dlm sehari. Hari khamis jeh 3 subjek. Hmm.

Nasib baik nie baru p1. Kalau p2, p3 and final aku tak tau lah macam mana. And hari jumaat tu budak asrama balik dan cuti seminggu. Hahaha yang tulah paling bestnya. cuti! 

Semalam Elly, kawan aku kat sekolah lama call, dia ckp dyeorg exam agama jea since batch kiteorg PBS kannnnn. Hmm skola aku nie jea subjek agama dgn akademik skali exam-nya. It's okayy lah kannnnn. 

Well, kami still tak tau yg batch kami nie ade PMR/PBSMR hujung tahun nie ke tidak. Bulan 4 nie baru confirm. Heshhhh sakit jea hati. Kami batch 99' bukanlah bahan uji kaji menteri. Ahhh jjinjaa ~.~ Penambahbaikan lah ape lah. Grrrrr . Kalau dorang batalkan pbs memang rugi jea la kiteorg jwb pbs dari form 1. Ahhhh sakit pulak memikirkan pasal neh.

Whatever is, 
Wish me luck utk P1 nie okehhh. 

Walaupun nie baru P1, tak pnting, but
Exam is exam. Gitewwwww. 

p/s: hmmmm dahla tmpt duduk aku sebelah budak laki. Grrr -,-

Labels: ,



Newer Post
Older Post