nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Perpisahan ini..


Dah lama sangat tak update, cerita pun dah basi nak story kat blog nie. Entah la, skang nie hidup aku makan tido online. Tu jea, tkde lain. Tolong mak tu ade lah jugak. Sidai kain, angkat kain. Tolong masak.. *muntah*

For the rest of my life, aku tak pernah pindah sekolah kecuali time darjah 6 pindah form 1. Siyesss kaboO. And tahun depan aku kena pindah disebabkan kes disiplin yang aku buat sendiri (haha) So, kena buang asrama. Nak skola memang lah boleh tapi takkan aku nk berulang dari Temerloh kot?

Jadi, keputusan pun sudah muktamad. Aku akhirnya akan pindah jugak. Memang nie pun aku nak. Tak rasa macam terbeban sangat duk asrama jengka tu. Dengan air tkde-nye, ckgu HEM baru yang macam gila kuasa jea. Asyik ikut kepala dye jea, pengetua pun ikut jea. Sakit hati tau .

Puas jugak berendam air mata dengan kawan2 aku time khamis tu. Sedih. Masing2 menangis. Siyess aku tak rasa apa2 time kena panggil hari tu. Tapi bila tgk dyeorg nangis, serta merta air mata aku pun terkeluar #bley gitu? ;p

Aku pun happy nak pindah tp sedih nk tinggalkan kawan kat sane. Hmmp .. Boleh makan hari-hari dekat rumah, online blogging everyday . Ma kate "Ni dah duk khairiah toksoh nk jd gangster sangat la. Mentang2 lah kwn2 taqwa ade *kawan skola rendah* Belajar elok-elok." aii aii mam!

Hihik.



Byee korangg. Ade jodoh, ade rezeki, jumpa lagi k. ;p *giler sensorang ckp dgn gambar*

Elly, kite tak leh gile sesame dah. Tak leh wat jahat ngan ko dah lepas ni, riuh2 dkt dewan makan mcm beruk tk dpt pisang okeh. HAHAHA . take care :')

Farah, tak leh layan dah dangdut ko yang giler2 tu. HAHA :')

Syera, tak de kawan aku utk ushar same2 dalam masjid, kat kelas. 

Biela, tak de dah aku nak beta-beta dengan ko.  . Huhu..

Imah.. Putri.. 
Hah Putri lain citer. Nak pindah dgn aku kan? Ok jom kita menyakai sesame. Sebab aku n biela ko kene lempang. Sorry sorry :'D

Perpisahan hari ini, bukan untuk selamanya. Kawan tetap kawan. Jangan yang ada tak contact langsung. Kalau ada masa, ada jodoh, ada rezeki, jom lah kita lepak same2. Masing2 dok jauh. Nak-nak lagi aku, Elly n Syera. Syera dah ar duk Triang. Elly dok Paris,, n aku? Korea korea! #muntah


Pertemuan kita di suatu hari
Menitikkan ukhuwah yang sejati
Bersyukurku kehadap Ilahi
Di atas jalinan yang suci
Namun kini perpisahan yang terjadi
Dugaan yang menimpa diri
Bersabarlah di atas suratan
Ku tetap pergi jua
Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Allah bantulah hamba-Mu
Mencari hidayah dari pada-Mu
Dalam mendidikan kesabaranku
Ya Allah tabahkan hati hamba-Mu
Di atas perpisahan ini
Teman betapa pilunya hatiku
Menghadapi perpisahan ini
Pahit manis perjuangan
Telah kita rasa bersama
Semoga Allah meredhoi
Persahabatan dan perpisahan ini
Teruskan perjuangan
Kan ku utuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Allah bantulah hamba-Mu
Senyuman yang tersirat di bibirmu
Menjadi ingatan setiap waktu
Tanda kemesraan bersimpul padu
Kenangku di dalam doamu
Semoga… Tuhan berkatimu
Gambar nie la yang tak leh blah. Hahahaha, nie nak jawab exam kot. Sempat lagi posinggg x)

#Sedih pulak post kali ni. Hmmmp :'(

Labels: , , ,



Newer Post
Older Post