nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Part 2: My Sister's Convocation and Penang Hills


Assalamualaikum!

Tau tak orang malas tu macam mana? Macam akulah. Konon nak jadi blogger-tegar. tapi malas nak update. puiii

Okeh.

Along jalan2 sampai lahh dekat maghrib. Mula2 dia nak naik bas dari sintok ke Alor Star je. Tapi 2 jam dia tunggu bas, tk de pun. Last-last kiteorg jugak pergi jemput dia. Patah balik gi UUM ~

Sampai je UUM, terus ambik dia and dia cakap, jom singgah makan dulu dekat cafe ape tah. Dia cakap murah.

Dipendekkan cerita. *tarik nafas dalam2*

Makan-makan and lepas tu balik semula hotel. Aku? Macam biasalah, sambung online smbil tgk tv. Heaven k heaven. Yang lain? Tidoq lah. Adik aku jea layan tv sekali.

3 December 2013
Yeahh. Kiteorg siap2, terus gi makan2. Isi perut. Then gerak ke UUM. Hari nie lah hari konvonya.

Sampai jea UUM, macam biasa lah. Pesta konvo kan. Boleh bayangkan betapa sukanya graduan2 tangkap gambar. Dekat pintu gerbang, dekat taman. Macam2.

Sesi akak aku pukul 2.

Yang paling sedihnya, abah cakap aku dengan adik aku tak boleh masuk dewan. FINE. Sentap doh. Terpaksa lah aku ngan adik aku duduk dalam kereta. Malas nak jalan-jalan oh. Kiteorg apa lagi, dengar radio, usik laci sana sini, sampai bersepahlah kereta.

Dalam kol 4 lebih tu, tiba2 abah datang. Abah cakap "kesiannya anak aku neh."

Ahah. Tau punnnnnn .

Abah cakap, jom masuk dewan. Aku pun excited laaaa. HAHA :p Masuk2 jea dewan, perghhh sejuk k sejuk. Aku duk dalam keta gila panas, walopon hujan. Huuuu ~

Aku tengoklah graduan2, wuuu wuuu ~.~ tiba-tiba aku rasa sebak duk dalam dewan tu. Macam nie ke aku nanti? Macam tu ke orang yang dah tamat belajar? Siyes wa cakap, wa sebak tiba2. Ini serious.


Dekat pukul 6, barulahh tamat. Course along yang last sekali. Nasib dia orang ketiga. Aku tak tengok pun dia dekat skrin tu. Huuuuuu sebab aku tengah online. Haha ~ Bongek gilaa kan? LOL

Then memasing kuar. 

Ce tengok siapa paling tinggi selain mak aku? HAHAHA .

4 December 2013
Yeayy. Finally. Ini last day. Abah kata kalau bangun lambat, awok sume pergi Bukit Bendera dekat Mentakab jea. Phewww. masing2 lahh bangun awal. punyelaa nak gi Bukit Bendera, Pulang Pinang. 

So malas nak cite pepanjang. Layan gambar jea lahh.

Tunggu abah beli kereta api




Ini di booth dinasour. Tak masuk punnn.

Pemandangan dari Penang Hills


Labels: , , , ,



Newer Post
Older Post