nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Google Drive - Penyelamat bila lappy di-format!

空白 | via Tumblr

Assalamualaikum.

Okeh hari nie tetiba rajin pulak nak update blog. Huuuu ~.~ 

Saje nak share something yg baru bagi aku dan lama bg orang yang dah lama tau -..-' harap paham ayat keling neh.

Google Drive  - Benda neh dah lama sebenarnya. Macam aku cakap td, ia baru bg aku sebab aku baru guna. LOL . Google Drive nie boleh simpan korang pnye folder yang penting. Sangat sangatlah berguna terutamanya untuk mereka yang selalu format lappy. Iyelaahh kan. Dah kalo lappy rosak, memang kena format. Ini untuk orang yang tak de pendrive macam aku jea selalunya guna. Kalo orang ade pendrive pun, dia guna benda nie sebab pendrive 2GB aje. Haha :D

Aku sangatlah sedih sebab aku tak guna benda nie sebelum netbook 1Malaysia aku tu rosak. Dalam tu banyak gila folder yang sangat-sangatlah pentingg dan kelmarin punya kelmarin abah aku hantar kedai suruh repair. Nanti mesti diaa formatttt. aaa tk suka tk suka. *menggedik pulak.

Google Drive nie ada PC version punya tauuu. So, senanglah nak save terus ke google drive. Means, kalau dah format lappy, boleh buka folder2 korang tu dekat google drive pulakkk. 


Ini folder yang baru aku masukkan tadi. Aaaaa lepas nie boleh masuk banyak2. Takde la meroyan bila lappy nie kena format nanti. 


Haaaaa nie untuk download untuk pc. Install jea macam biasa :D


Ini folder2 yang aku save. Banyak lagii nak save sebenarnyaa hahaha. 

Maka, entry hari nie, aku share Google Drive untuk korangg. Yang dah tau benda nie lama, buat-buat tk tahu tau. Haha. 

Sekian entry dari saya -..-'

Labels: ,



Newer Post
Older Post