nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


"Baik buat ketupat drpd main mercun."

Tumblr_mge0k8knjj1qlq8bco1_500_large

Assalamualaikum.
Mercun berdentum-dentum bunyik. Dah la rumah aku nie memang dekat dgn kg. baru cina. So, mmg bising gila sekarang nie. Depa tgh sibuk bakar duit a.k.a. mercun tu. Aku bukan apa, tak senang nak buat kerja and paling pnting, kesian dkt mak aku.

Mak aku tgh tidur and dia memang tak leh dgr benda yg kuat. Nanti mak aku akan terkejut. Lagi2 skang nie, time tgh tidur. Aku harap sangat dyeorg nie manfaatkan masa dyeorg drpd main mercun tuh. Tapi, apa guna aku tulis kat blog? Tak function apa pun sebenarnya -.-

Aku tulis kat blog sbb aku nak luahkan apa yg terbuku dlm hati yg kecik aku nie. #Ayat boleh blah kan? 

So, apa kena-mengena dgn tajuk tu? Takde ape puns. Saje suke2 menggedik nk tulis cem tu. Boleh gitu? ;3

Bising gila skang neh. Walaupun tgh dgr lagu sekuat yg mgkin, tp mercun ttp dgr dgn jelas. Mgkin aku rajin korek telinga kot? Ahaks -_-'

Mesti mak aku yg tgh tidur tak lena nak tidur. Rasa mcm tgh menyuruk dri rumah jea. Macam ada perang dunia rasa. Astaghfirullah.. Jauhi kami dari perkara tu, Ya Allah.

Ehm, esok nak gi balik Jengka 18, ada kenduri tahlil untuk arwah tok, insyaAllah. Ma awal2 dah pesan suh aku tidur awal. Dia ckp lepas subuh tak yah nk smbung tidur. Ops, kantoi pulak lepas subuh, smbung tidur balik. K sudah.

Ehm, baru perasan yg last entry hari tu entry psal new year. Lama gila kan aku tak update? Kalau tak, ade jea bnde yg aku nak update. InsyaAllah nanti aku update lagi, kot.

kbai.

Past Entry:  http://lembuituhandsome.blogspot.com/2012/12/happy-new-year-uols.html

Labels: , ,



Newer Post
Older Post