nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Update tengah pagi.

Tumblr_mf8hekdasa1s0si72o1_500_large

Assalamualaikum.

Hai. Hmm, hari ni aku rasa macam bosan gila pork sebab memang takde buat apa-apa langsung -__- 

Taktau nape. Memang tetiap hari sejak cuti sekolah nie, memang aku menghadap laptop jea memanjang smpai tgh2 pagi. And bangun kol 3 lebih :3 Terukkan aku ? 

Oleh sebab yang demikian, ma nak hantar aku ke Bukit Kepayang suh masuk kem. Ahhhhh lagi lah aku malas. Aku tak suka bila kem, bile waktu malam. Masa malam jea, msti dia akan buat Muhasabah Diri di mana kami yang peserta nie kena nangis2. 

Ohh gila memang aku tak suka okayy. Semua kem macam tu. Kem Sahsiah, Kem Anak Soleh dan semua kem ah. Aku jenis macam tak suka nangis2 nie. Sebab aku susah nak nangis. #kononnya la -..-

Tapi ma cakap tu ada pra-syarat nak gi jenjalan. Ohhmy -.- 

Aku dari pertengahan cuti sekolah nie dah aku tanya ma bila nak jalan bila nak jalan. -__- Bila ma ckp Krismas nanti, pergi Kuantan atau Kuala Lumpur, aku rasa macam nak lompat kanggaroo jea. #okay statement takley bla.

Tapi bila ma ckp, esok kena gi kem tu. Eyyyyyyy rasa kalau cancel kan jea jalan2 tu pun boleh. 

Dah aku malas nak merepek sebab tak tau nak taip apa. Rasa macam merepek jea k tapi doakan aku semoga aku tak gi kem utk esok tu lepastu doakan aku jugak supaya ma tak cancel kan plan nak jenjalan ke KL or Kuantan tu okay ? Puii -..-

Kbai. :p

Labels:



Newer Post
Older Post