nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Sepanjang Tahlil Arwah

Assalamualaikum.
Hai xD Hmmp.

Aku sedih.. Sape je tak sedih kan kalau seseorang yg kita sayang dah pergi tinggalkan kite buat selamanya. Tapi orang ckp 'Yang hidup, teruskan hidup.' Ya! Aku pegang kata2 tu. InsyaAllah..

So, hari nie dah dekat 2 hari arwah tok tinggalkan kami sume.. Alhamdulillah, sume berjalan dgn lancar. Takde berlaku apa-apa. Org blok pun tolong apa yg patut. Terima kasih semua ^^,

Ada dah sedara2 yg da balik, ada yg tak balik lagi memandangkan trus cuti Christmast. Hmmp.


Yang gambar nie, petang lepas tahlil. Hari sabtu, kiteorg pggil org2 masjid, buat tengah hari. Sekali dgn makan tgh hari. Dyeorg nie sume penat lepas main dkt luar. Maklumlah, semua sepupu-sepapat ada. Time ni Mak Ndak dah nak balik. 

Sebab dia janji nak pulangkan kereta yang di pinjam malam tu jugak. So, takdapat nak buat apa. Kalau nak ikutkan, dye nak stay 3 hari lagi. Tapi nak buat mcm mana, Pak Ndak kerja, kereta kena pulangkan.. Apa boleh buat kan ;_;


Yang gambar niepulak, masa tadi. Hari nie tahlil buat malam. Nie lepas kiteorg Maghrib jemaah, dyeorg main lagi, walaupun petang tadi dah main sepuas-puasnya. Masih lagi bermain. Meriah rumah nie tadi..

Aku baru suakan handphone, nak tgkp gmbr bebudak tgh main, lepas tu tetiba Eli dtg, lepastu dye buat peace. Hahaha comel kan dia ? Apa2 je la Eli. :p

K tu je.

Labels: ,



Newer Post
Older Post