nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


New Look. Simple jea -__-

Tumblr_lyzui2jp9e1qems3lo1_500_large

Assalamualaikum.

Haii hari nie saya gila bosan tak tahu nak buat apa dan membuat keputusan nak buat skin baru, konon. Hak puih k. Dari kelmarin ok sebenarnya buat skin. Mencari idea merata-rata tempat. Tapi semuanya tak reti. Tak pandai nak coding code. Okay fine. Dah mula nak berputus asa.

Tapi bila memikirkan semua blogger dah ada skin sndiri, cantik-cantik, dahku terasa diri ku kerdil sangat. Cehwah, ayat mintak kaki aje kan. :'> Rasa jealous membuak-buak. Amboi, ayat novel. Puhlis

Memang rasa macam jealous gila bila tgk dyeorg buat skin lawa-lawa, awesome and kreatif tapi aku ? Download skin org guna yang org punya. Memang la tak salah, tapi apa salahnya kalau kita cuba buat yang kita punya sndiri kan ? Heh..

Lepastu, aku rasa macam nak jugak buat skin sndiri and terhasil lah skin yang skang aku pakai ni. Nampak simple gila. But, semua aku dah credits kan. So, kot kalau aku tak credit kan yang korang punya, kot aku terlupa or tak perasan, bgtau k ? ;>

Dan header yang sekarang aku tgh pakai tu adalah SS501 members. Haha! Yaaaaa memang aku k-pop puns. Puii

Sebenarnya, header tu aku crop jea dari gambar dyeorg. Haha! Sebab apa ? Sebab, aku edit nie guna netbook. Netbook aku nie mana ada photoshop, nak buat header. Photoshop ada dalam laptop lagi satu. So, insyaAllah malam nie or bila-bila masa aku rajin, aku buat. Heheh..

Lagi satu, page yang tulis Bias  tu aku memang strike-kan sebab taktahu nak post gmbr bias-bias aku macam mana. So, tolonglah bagi idea *kalau ada orang baca, lahkan.*

Sekarang neh aku minat gila dengan SS501, Super Junior, SNSD, SHInee. Semua capital S kan ? hahahah --' Ramai lagi sebenarnya. 

Aku paling suka Heo Young Saeng, Park Jung Min dgn Kim KyuJong. Heh JungMin lawak. KyuJong macam innocent sikit. YoungSaeng pulak asyik jaga imej jea. Cute okeh. 

K tau menyampah dan lari topik. Tu jea. Assalamualaikum!

Labels: ,



Newer Post
Older Post