nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Di Kampung Halaman. #Eceh tajuk kau!

30970_507339282632682_1751406351_n_large

Assalamualaikum. Hai xD 

Okeh hari nie busy sikit sebab ada kenduri dekat kampung. Di Jengka 18. Sampai kampung malam semalam, pergi dengan mak uda. Lepas tu balik nanti, tunggu ma sampai la. Tak tau lagi balik hari nie ke esok. *cedih*

Aku dah tak tahan dok sini sebab internet gilaaaaaaaaa lembap super okeh. Ayat keling disitu. -,- Ma suruh balik kampung sebab tok tu tak larat nak buat kerja sorang-sorang. So, tolong lah apa yang patut. Ma tak dapat datang sebab ada catering. Kena masak. So, ma kirimkan dekat aku jea la. 

Act, aku datang sini dengan adik aku, Piqah tapi sape jea menolong tok kan ? *bangga*  Heh,. Dyeorg tu tau main jeaaa dari pagi sampai petang. Malam tadi pun dyeorg tidur kol 2 lebih kot ? Aku pulak yang tidur awal. Haiiyaa!

Internet kat sini ada jea sebenarnya. Tapi tu la, lembap. Sebab nie kat kawasan kampung. Mana datang line laju kan. Kita bukan dekat jepun, tgh hutan pun internet laju menciput okeh -.- Sekarang neh tak tau nak buat apa. Orang da tak ramai tapi ada lagi la.. 

Aku baru lepas bangun tidur sebenarnya. Hiwhiw. Aku tak ambik gambar pun sebab tak tau nak ambik gambar apa memandangkan tetamu-tetamu semua tu aku tak kenal langsung okeh. Lagipun, aku ada camera ke ? -.-

Okeh dah malas nak merepek pepanjang. 

K. Wassalam!

#Nikon! Samsung Galaxy Camera! Teringinnnnnnnnnnnnnnnn ~!


Newer Post
Older Post