nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


2013 Coming Soon. #CepatnyaMasaBerlalu

Tumblr_mfohlgflge1r5ku7no1_500_large
Aci tak letak gambar ni ? Puii ~.~

Assalamualaikum.
Hai, tajuk tu macam ape jeh kan #tetibe.

Sorry, saya tak reti nak buat Mukaddimah yang ohsem-ohsem okay --'

Alhamdulillah, hari semalam dah beli barang sekolah. Tapi still tak siap lagi. Maybe esok keluar lagi. Barang asrama saya banyak lagi yang takde. Nak beli yang baru. Nak jadi mcm form 1, barang asrama semua nak yang baru. Tah pape kan ? -__-

Semalam, beli alat tulis, kertas kajang, kasut sekolah. Hah tu jea utk saya. Yang lain beg sekolah tu beli utk adik saya. Saya nak beli jugak, tp saya kan cerewet, bak kata abah. So, beli lain hari pulak. Well, saya kan jenis orang dah besar gitu ~ #hakpuih So, nak beli beg sandang. 

Tapi, semalam pergi TF jea, dekat situ mana datangnya beg sandang yang lawo-lawo kan. Kena beli dekat kedai lainn. Hihik. Betul la abah cakap, saya nie cerewet, memilih. Lagipun, buat apa saya beli beg galas lagi, sebabnya saya dah ada beg galas yang masa form 1. Elok lagi.

So, decide nak beli hari esok or lusa gitu. Nak keluar lagi. Stokin, selipar, tuala, ahh banyak ah nak beli actually. 

Malasnya nak gi sekolah. Rasa macam takpercaya dah nak masuk 2013. Dan saya akan jadi budak form 2 ? Hoho ~ Takleh bayangkan macam mne budak2 form 1 panggil kite Kak Qilah ~ LOL

Tak boleh terima kenyataan lagi yang dah hidup dekat dunia dah hampir 14 tahun. 

Sepanjang duk rumah ni, takde ape pun yang dapat. Menghadap laptop 24 jam. Tidur pukul 5 pagi, bangun jangan cakap ah kannn _____________ . ;p


Semalam kann.. Saya try ikat kasut nie, then pakai. Lepastu, saya jalan pusing-pusing ke rumah dengan bangganya menunjuk yang saya ada kasut baru. Bunyi dye mcm pakai kasut orang korparat ah. Hahah ;p 

Tapi, kasut tu gila berat ;_; Menyesal pulak beli kasut berat mcm tu. Tp, smart apa. Heheh #gelak gedik

Okay itu jea kot utk entry kali nie. Hihi insyaAllah akan update lagi tapi tak tahu bila. Me, busy tengok Super Junior show. Lulz

Aci tak ending entry letak gambar bebudak comel neh ? Hahahh. Dyeorg nie la sepupu sayaaa ~! Adik-beradik, Left - Nur Amani Sofea. Right- Damia Hanani.

Tak tahu lah betul ke tak nama dia. Tapi yang pasti nickname dyeorg Mia dan Pia.

Halalkan gambar2 tu ;p LOL

Kbai -.-

Labels: , ,



Newer Post
Older Post