nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Reunion-Tak-Jadi.jpg

Tumblr_mdw6mple111rk0ehto1_500_large

Assalamualaikum. 

Hai ~ Hiwhiw. Tadi keluar bandar dengan Syida, Mashitah and Hanis. Well, jumpa kawan lama kononnya. Haha. Ajak ramai. Tapi 4 orang jea ada -__- What a sad life. Hmmp. Dyeorg sume busy, and banyak kerja. *same jea mksudnya kan ? -.-

Memang dah rancang nak kuar hari nie. Tapi, tak confirm pun. Lepastu, smlam chatting ngan Mashitah. Dye ckp nak datang umah aku kol 8. Gilaaa apa ? Tetiba. Tak tau lah pulak jadi. Lepastu, aku pun. Hmm, okay jea lah kan. Pstu smlam tidur kol 3 pagi sbb tgk cite Korea. Haha ;p

Lepas tu bgn kol 6 lebih nak solat subuh. Then, bukan netbook, pstu smbung tgk citer Korea tuh. Punya la tak nak tidur balik takut Mashitah datang kan. Lepas tu, mata tak tahan. Last-last, tutup netbook, lepas tu, tidur! Haha tak tahan ouh mataa.

Pastu sedar-sedar jea mak aku dok jerit dari dapur "Aqilahhh, kawan awok dah datang." KFineeee trus capai tuala, then mandi. Haha! Teruk betul.

And malas nak smbung cite, kite cite guna gmbr jea okeh ? xD

Kami buat Temerloh nie macam kami yang punya. Kecoh kot -__- 

Gi Taman Tasik kejap, lepas tu nampak kura-kura. Haha jakun sekejap.

Kami jakun. Takkan terpisah.

Kononnya nak buat photography, tapi hampeh tak jadi -.- Aku tak guna dslr punns #mintak kaki

Pemalu lah sangat -__-

Anis and Me. Harhar. Senyum terlebih =)

Oh, yang nie special sikit. Sebab gelap sgt gmbr nie, so aku edit. Dah la baju tudung serba hitam belang. Keh keh keh :p

Done. Tu jea kot ? Next entry, insyaAllah entry bergambar lagi. Say yeay! Syok-Sendiri.JPG

p/s: Yang tak dapat datang tu, insyaAllah kiteorg nak buat lagi. Tapi, korang set-kan lah masa, okay ? Peace (Y)

Annyeong! Assalamualaikum..

Labels: ,



Newer Post
Older Post