nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Hati perit.

Tumblr_lfti9uivhr1qbg5hlo1_400_large

Assalamualaikum. Hai :D
Ye memang dah lama tak update kan. Dan sape je baca aku punya blog neh ? Huhu.. 
Tadi, kawan ada call aku. Tanya ape cer. Ehmm cite la sikit-sikit. 

Sungguh, aku tak cakap pun aku ni warak. Taknak couple semua bagai. Tak penah dating. Tapi, aku malu. Malu nak buat maksiat depan org ramai. Lagipun, siapa la nak dating dgn aku ? Dan aku kadang-kadang terfikir, kenapa diaorang nie ajak aku buat maksiat sedangkan dyeorg tau bende tu dosa. 

Aku kadang-kadang pelik. Dan aku malas nak fikir dah. Sungguh, aku sedih. Sedih gila. Aku tak reti nak nasihatkan korang sebab aku belum cukup sempurna nak nasihat bagai. Yang aku boleh buat sekarang nie, doakan korang dan tegur korang gunakan blog dan akaun facebook. Tu jea kot yang boleh aku buat.

Serious aku cakap, aku sakit hati gila bila korang buat macam tu. Aku tau aku bukan sesape dekat korang. Tapi, aku sedih kalau korang macam ni. Bukan aku jealous. 

"Koy tau aok pun sebenarnya nakkan tapi takde orang nak."

Hina sangat ke aku nie ?
Astaghfirullah..
Sampai hati ko buat aku macam nie. Takpelah. Aku redha.

Tau, entry kali nie jiwang.
Biarlah.

Labels:



Newer Post
Older Post