nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Rojak Story ;p

Tumblr_m5skode5p01qijksmo1_500_large

*Tajuk tu bukan cerita pasal rojak tp, menunjukkan entry ni bercampur-tolak-bahagi-darab punya cerita*

Assalamualaikum. Hey, hari ni aku update lagi ;p
Hurm, bosan sebenarnya. Penat perah perah otak, semata-mata untuk 'Nak update blog pasal apa ?'
Bengong kan ? Haaa bengong tak bengong, aku kisah pulak kan.

Mengisi waktu lapang kot ? Sementara ada masa, sementara cuti tiga hari ni. Hoyeahhh (Y)
Ha, lupa nak cakap. Aku bukan balik esok tp balik isnin. Alaa, semua sekolah mula sekolah mula hari selasa kan. Hari nuzul Quran, kan kan ? Hihi sukanyaaaa ~ *over -.-

K la, saja je pun nak update.
Abah ckp, hari ni berbuka dekat luar. Oh, bestnyaaaaa o.O Yelah, semua balik. Aku balik, Along pun cuti, Angah pun baru balik. Yeah.

Berbuka puasa dekat luar ? Oh, bestnyaaaa ~ Erm, esok lak buka puasa dekat rumah Mak Long. Berkumpul dekat sana katanya ? Waaaaa best best. Tak sabar nak jmpe sepupu-sepapat aku yg kecik-kecik tu. Yg besar, bukan rapat dgn aku pun. Forever Alone T^T

Semalam, lepas ma abah jmput aku kat sekolah, terus singgah rumah tok. Wah, rumahnya tengah renovate. Hehe, padahal tandas tgh renovate. Rumah dah siap renovate dua tahun lepas ke tahun lepas macam tu la. Dengar cerita nak buat kolam. Wahhhhh tp tak tau kolam apa. Nak kata kolam ikan, tokwan tak de la bela ikan. Ada sekor je. 

Takkan kolam renang ? Swimming pool ? Dasattt o.O tp, apasalahnya, berenang dekat rumah tok wan. Ahaha mesti selalu nak gi rumah tokwan dengan alasan nak mandi kolam. Ceh kau, padahal tak tau ye ke tak nak buat kolam. Dengar cerita je pun. 

Tapi, org yg buat kerja tu, tak betul sikit. Gataiiii. Dok senyum dekat aku. Erghh geli aku -.- Tok kata org tu tak betul sikit. Semalam dye mintak air kat peti sejuk. Eeee dah la tak puasa, indon pulak tu .__. Tok kata, dye kena marah dgn tokwan sebab kacau Balqis. HAHAHA padan muka hengkau ! *evil laugh

Balqis ; satu-satunya cousin aku yang duduk dekat rumah tok. Maklumlah, mak dye, mak uda aku tu mengajar dkt Jengka 18, kampung tok aku tu. So duduk rumah tok and tok wan.

K, macam-macam betul cerita hari neh kennn. Maybe, ada banyak lagi cerita tp aku tak igt cerita. InsyaAllah, cerita dkt lain entry pulak. Hokeyhh ? Jyeah.

Salam.

Labels:



Newer Post
Older Post