nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


First Day Raya xD

Tumblr_m8x464jcqd1r3vq2mo1_500_large

Assalamualaikum and Hi, Everyone!

Well, entry nie bersinambungan dgn entry first daya raya yang nie.

Serious aku cakap aku jeles dgn dyeorg yang update entry dyeorg dannnnnn semestinya tajuk pasal raya, first day raya, Aidilfitri pe sume. Serioussss aku cakap, aku jeles.

Yelah, entry dyeorg tuuuu kalau pasal raya mesti ada gambar kannn ? Gambar dgn sepupu2 dgn nenek atuk dannn gambar tu pulak memang sah laaaa guna DSLR kan ? Aku boleh agak sebab tgk kualiti gambar tu. Tau dah, DSLR lah tu. 

Dengan itu, aku pun sibuk lah nak meng-update nak upload jugek gmbr2 raya. Haha -____- kes jeles punya pasal. Entry lepas aku dah cakap, aku tak nak upload sbb tu gambar mak cik aku tp aku ckp aku akan upload gmbr mana yang aku nak je kan. So, nak upload jugeekkk ! Haha :p

Gambar nie pun guna DSLR jugek, okeh. :p

Nie, Family Pak Lang :D

Comel jeee Fayyad :D

Nie Azwa Firzana dgn Mak Cik *owner kpd gmbr2 nie.

Comel kan dua beradik nie ? Wawa dan Fayyad!

Family Pak Cu :) Anak2 dye semuaaa putih kannn :')

Amboiii comeyy je Wawa buat peace-tak-jadi-dye tu

Family pak teh :D


Family Mak Uda :D

Dye lah paling banyak makan nye. Fayyaddd !

Muka Fayyad tgh marah. Comellll


Tak sggup nak upload gmbr nie actually sbb family aku tak smpai lagi dan dyeorg dah beraya dulu. Jealous okeh.




Family pak Ngah. Sorang takde.
Amboi, baik punye lending yeah Eli dgn Pak Lang. Kamceng betoi


That's all. Bubye :)
Assalamualaikum.

Labels: ,



Newer Post
Older Post