nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


First Day Raya.. Alhamdulillah

Tumblr_m8yy55wo2q1rcon59o1_500_large
*Sejak dua menjak ni aku asyik update status pasal DSLR je. Muehehe*

Assalamualaikum and Hi,

Hihi act aku nak update blog pasal first raya nie hari semalam but takde gmbr. Tak tau pulak yang Mak Cik dah masukkan gmbr raya semalam dkt netbook kiteorg. Baru hari nie view gmbr tu. Lawa siott .__. Mana taknya, guna DSLR mak cik kennnnnn :p

Hehe. Aku malas nak buat album raya sebab gambar-gambar tu sume mak cik aku punye. Dye just letak gmbr tu dlm netbook kiteorg sbb ada gmbr kiteorg satu family. Ehmm jadi lah ~ 

Walau gmbr2 tu mak cik aku punye, aku pun upload lah sikit gmbr mana yg aku nak dkt fb. Tapi bukan semua sebab tak berani nak upload semua. Kang tak pasal-pasal kene saman :p Tibe je ~

Act aku nak upload masa gmbr dkt kubur sekali tapi gmbr tu ada dkt handphone abah -___- Macam mana niee -__- Malas pulak aku nak ambek sekarang. InsyaAllah, next post aku update psal pergi kubur . :p


Well, nie lah tok wan saya. And the budak kecik tu pulak, Elisha Kazrina. Comel kan ? ;)
#Cerianya tok wan sayaa 

And this, my happy family. ;) Yeah tp sorang je takde. Angah aku tak de. Org baru balik kerja, kononnya.
Ma suruh datang. Dah dekat maghrib, tak smpai lagi. Last2, call tanya bila nk smpai dye ckp "Lampu motor rosak." Ye lah, Ngah.

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Dapat jugak sambut raya dgn meriah. Tak de lah macam thn lepas. Tak rasa macam raya pun. Kampung pun tak balik. Dah la, barang yg lama jgn dikenang. Puihh puih 8kali.

Assalamualaikum :)
p/s: Moga raya thn dpan lebih best dan meriah macam thn nie. Lebih , insyaAllah.

Labels: ,



Newer Post
Older Post