nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Customize post. :)

Tumblr_m88a303sls1rr2io5o1_500_large

Assalamualaikum.
Hai, yep. Malam ni aku nak update lagi. Update pasal apa ?

Hoho. Pemberitahuan suka-suka je actually. Aku dah siap delete post-post yang memalukan, yang tak matang. Mulakan hidup baru. Jyeah.

Bila baca balik, ya Allah tu ke perangai aku yang sebenar. Macam-macam kerenah. Haha. Lawak k bila baca balik. Benda yang menyakitkan aku delete. Benda yang aku tak sepatutnya post, aku delete.

Segala-galanya aku delete. Sebab nampak sangat aku ni bukan form 1. Yela, tau post tu masa Darjah 6 tp tak macam budak djah 6. Well, cuma tggalkan post-post semasa aku jadi kanak-kanak ribena dgn Mashitah. Dan masa kiteorg main make up2 guna crayon. Zaman hingusan bak kata Kak Yuyu. Hihi

Dan sekarang, nak mulakan kehidupan seorang budak matang. Kenapa tiba-tiba ? Oh, plan ni aku dah buat lama. Cuma tunggu masa yang luas lapang sikit. Maklumlah, duduk asrama, tak de internet weh. Susah.

So, sekarang cuti. Aku gunakan masa yang ada untuk delete semua post dulu, yang tak matang. Yang memalukan semua tu. Hidup haruslah diteruskan. *puih puih 8kali.

Okeh. Tu jea.

Assalamualaikum.

p/s: Ada sikit lagi nak customize. :)

Labels:



Newer Post
Older Post