nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Bertuah Pada Hari Raya ;P

Tumblr_m8vcambldg1rsijfmo1_500_large

Assalamualaikum and Hi, Everyone!

Bila aku dah excited kemain macam budak tadika dapat gula-gula kapas, habis satu kampung nak bgtau. Haih, manusia sekarang haruslah saling kongsi-kongsi cerita happy dye. Nie dok cerita sedih kemain laju je air mata mengalir bak sungai congkak.

Hamboih, intro entry aku hari nie macam nak mintak pelempang jeh gamoknya. Excited kemain kau, Qilah ~ Aku bukan apa. First time kot.

Apa yang first time ? Apa yang aku suka sgt smpai nak update dkt blog ? Apa ?

Aku menang  Segmen Saya Nak Kad Raya Daripada Ainin Suffiah. 

Tadi, tetibe rasa macam nak tgk dkt blog Adik Ainin neh. Cewahh adik  Saje je nak tgk apa perkembangan terbaru, dah umumkan peserta yg menang ke belum. Bukak je dah ada entry Pemenang dye. Mula2 tgk tu dah macam cakap "Hmm agak dah aku tak menang."

Scroll bawah sikit, oh cik Random.org rupanyaaaaaaaaaaa pilih saya. Keh, excited kemain.

Tak percaya ?


http://cekeletduaposenseketul.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-ainin.html

Keh. Tu jeaaaa, 
Assalamualaikum.

Labels: ,



Newer Post
Older Post