nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Hostel oh Hostel !

Asian-bear-beautiful-boots-brown-favim.com-457711_large

Assalamualaikum. Hai hai dah lama sangat dah tak update. Well, budak neh kan duk asrama.

Well, asrama tak seindah yang disangka. -- Macam sekolah aku, masalah air slalu je. Dah tak de air tu, at least, bagi lah pelajar aspura dan aspuri balik, tapi sebaliknya pihak warden-warden yang comel lote tu buat gotong-royong perdana !

Terima kasih la ! Memang suka pun buat gotong-royong. Dengan tak de airnya, nak siram pokok konon, siram guna apa ? Siram guna api ? *marah panas*

Sebenarnya, air tak de lah habis langsung. Hehe.. Tapi, kalau nak mandi, kena pergi sekolah. Geram gile, sebab kena pergi sekolah nak mandi. Dengan budak lelakinya yang suka mengintai. Allah saje yg tau betapa bengangnya warga aspuri.

Tiga minggu di asrama sangat membosankan. Dengan cikgu yang ramai tak masuk entah pergi mana tak tahu. Dengan kelas tunggang-langgang sebab budak lelaki main sepak-sepak muka  penutup botol. Dengan budak perempuan tak habis membuat dosa dengan gossip macam aku. 

Pening kepala. Mungkin, mungkin ckgu busy. Tapi sebenarnya, majoriti pelajar-pelajar memang tak nak ckgu masuk kelas. Macam jumaat semalam. Sebab pukul dua budak asrama dah dibenarkan berambus. Ahaks ! Kasar pulak bahasa. :p

Mungkin, mungkin penulisan aku hari ni lain daripada yang lain. MUNGKIN kan aku ckp. Ahaks, tak tau kenapa, macam riuh pulak. Yeah, ni lah perangai aku yang sebenar. 

Disebabkan lama dah tak update blog, maka dengan ini aku nak qodho' balik post-post yang sepatutnya diluahkan di blog neh. Hehehe... InsyaAllah, malam nanti nak cerita pasal cuti dua minggu baru ni, kami sekeluarga pergi Langkawi. Yeah :D

Okay mungkin sampai di sini je kot ? Malam nanti insyaAllah. Salam petang..

Labels:



Newer Post
Older Post