nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Bila petang ahad menjelma..

Tumblr_m76ej6gq041rq1ov0o1_500_large

Assalamualaikum, bloggers !

Hari ni hari ahad bersamaan dgn birthday abande aku bersamaan dgn 15 Julai 2012. Alhamdulillah, aku hidup lagi rupanya. :D

Abaikanlah tajuk yg tah pape tu. Well, baru lepas makan tengahari dgn Abah, Ma, Piqah dan Along. Ha'a, along aku balik cuti semester :D

Setiap hari ahad mggu balik mmg pelajar asrama tidak akan tgk jam. Memang la, tggu masa nak balik je. Begitu juga dgn penulis empunya blog neh yg selalu tengah hari baru basuh cadar selimut tuala dan lain-lain utk dibawa pulang ke hostel kembali. Allah, seramm betul dgr asrama tu.

Bukan seram sebab hang tuah tp seram sebab tak nak balik. Balik-balik nanti, buat benda yg sama jugak. Selain berborak dengan akak bilik, study malam dkt dewan makan juga amat membosankan. Oh, bukan study tp stydo. 

Mmg kiteorg tidur je, sebab tak tenang lgsung nak bwat homework. Yelah, dyeorg yg bising, ditambah tolak bahagi pulak akak-akak form 3 menjerit suruh diam. 

"Woi, diam lah. Kiteorg tak lama lagi nak trial PMR." batak dye je. Kwn2 dyeorg tak nak marah pulak. Tak pham aku. Pilih bin Kasih betul !

Bila petang ahad memang pelajar asrama malas nak bersiap-siap. Ha tak payah nak cakap pelajar asrama, tuding diri sndiri cukup. 

Macam aku, aku tak kemas satu habuk lagi. Folio harem berusik. Org kata apa, busy. :p Padahal busy ape je. Hoho takpe, mggu dpn balik lagi sempena awal ramadhan. Hoyeahhhh (Y)

Tadi pergi Temerloh Mall (hakpuihhh) iaitu TF Value Mart, (hakpuihh skali lagi) cari barang. Oh, ma cari barang sbb ada kenduri rupanya. Weohooo sampai hati ada kenduri masa aku time sekolah. Nak balik ! Nak balik ! Nak balik ! #Melalut disitu.

Aku cari barang makanan dgn air je. Beli Music sebungkus lepastu roti butterscotch *betul ke ejaan * je. Lps air aku beli dutch lady yg diset-kan 6 kotak. Cukup kot utk seminggu duduk asrama ? Lps tu beli sabun basuh peket kecik dan sabun mandi. Cukuplaahh ~

Okeh. Doakan saya selamat pulang mggu depan ! Hoyeahh

p/s: Masa Selesa lps, ada hari pelaporan, lps tu guru kelas bg hadiah kat aku sbb dpt no. 2. Dah la dpn mak ayah aku, malu siott. Tapi, Alhamdulillah. Time kasih :D

Labels:



Newer Post
Older Post