nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Tak tahu nak letak tajuk apa :PP

Tumblr_m88ayeenxp1qkknrgo1_500_large

Assalamualaikum :D Yes yess , Saya tau dah lama tak update blog. Kesibukan melanda diriku lalu ku tidak dapat meng-update.

Sila potong ayat akhir yg terletak diatas. Damnnn ! Heh. Cuti-cuti nie Qila jdi gilee , . yes yes I am. Lama dah kan saya tak update blog. Huhu. Meh rapat-rapat duk sini meh meh :P Hihi Qila dah dua minggu tau tak dpt online. You know why ?

Internet dan Laptop rosak. Siyesss geram. Laptop dua-dua rosak. Laptop besar dah selamat dikebumikan di kedai Pak Cik Abu untuk di-repair. Netbook pulak boleh guna tp tak boleh bukak window. Nie pown tgh guna Netbook. HPQuickWeb. Haa Qila guna yg tu lah. :D /hiwhiw\ Mgkin ada yg pham, ada yg tak pham. Yg pham tu mgkin dye ade netbook jenama HP.

Sekarang nie ada di Kampung. Wahaha , .. Kampung Qila kan ada streamyx. /hiwhiw\ Senang sikit. Internet dkt rumah pown rosak. Qila memang nak duk kat kampung je lah sbb Internet ada. Kalau kat rumah, tgk TV je lah. Dah la tak de astro. Kalo dkt kampung, ada streamyx, astro pown ada ! Haaaa kampung aku kan moden. :D

Ingat ada laptop mak uda tp mak uda bawak naik ats kapal. Haaa ! Mak Uda aku berlayar ikut pak uda. Ye lah cuti sekolah nie mak uda cuti. #Mak uda saya seorang guru. :D

Masa duduk kat rumah kalau skang nie, msti Qila tgh memasakk tak pun tgk TV. Ha, msti tak caye. Hade aku kisahh ? Yg pnting aku masak, dah lah kan.

Okay lah. Sampai sini je Qila cerita. Malas nak citer byk2 sbb mana ada org baca entry saya kan. :P Okay lah bye.

Wassalamualaikum :)

Labels:



Newer Post
Older Post