nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Betapa seramnya duduk di rumah sorang2.

Tumblr_lw8671of5o1qlq8bco1_400_large

Assalamualikum. Annyeongg ^___^

Hari aku bgn mmg awal lah. Slalunya bgn kol 11. Huhu
Smalam, aku tak makan. Betapa laparnya duduk rumah nie. Slalunya, mmg aku masak. Ceh konon.
Eh tapi betul lah. Slalu goreng ayam lah buat nasi goreng. 

Tapi, malam tadi tak. Mengapa, Kenapa, Bagaimana boleh terjadi ? Ouhh Scroll kebawah okay.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hehe sorry. :P

Smalam, sedang enak meng-online, tiba-tiba terdengar satu suara yang tidak menakutkan aku sangat. Ianya adalah suara motor. Macam parking motor dye dpn rumah. Aku dah kelam kabut. Tak tau nak buat apa. Nak buka pintu ? No wayy !!

Lps tu, dye duk dpn rumah pulak. Lpstu, dye gi suluh lampu suluh dye tu dkt bawah pintu rumah aku. Aku angkat kaki. Haha sbb masa tu, aku tgh duk ats kerusi. Tgh online kan. Haha ~ Dyeorg mcm ramai tau. Tapi tak ramai sgt pun laa. DLm dua-tiga org. Sbb dyeorg mcm berborak. Pastu, dgr dyeorg pegang-pegang motor dkt dpn rumah aku nie. Dpn rumah aku, mmg ada motor pown. Ntah motor sape abg aku bawa balik. 

Lps tu, dye balik smula belakang rumah aku. Belakang rumah aku tu dah laa ada motor ayah aku. Huuu ~ Memang aku tkut lah kan. Takut kena curi buat kali ke-dua. Dulu pun motor ayh aku kena curi. Grrrr ~
Huhu lepas tu, aku rasa mcm dyeorg start motor ayh aku yg ada kat belakang tu then mcm dye dah pergi. Aku memang nervous tahap ape je lahkan. Gilaa motor tu baru beli. -____- 

Sebab tu lah aku tak masak smalam. Nak gi dapur pown aku dah takut. Nie pulak nak masak. Memang selama dyeorg ada dpn rumah aku tu, aku diam. Duduk ats toto kejap balas komen dkt fb. Hahah. Pastu, pagi td aku bgn kol 6.30pgi sebab lapar gila. Lps tu, aku gi panaskan air then buat air. Masa tu mmg tak leh jalan dah. Wooo memang pedih sgt perut okay. Lapar !

Pastu, minum air tu tiba2 teringatkan ada biskut dlm peti. Aku celup je la dgn air tu. Ada dua keping jea. Nie aku tunggu ayah aku balik dari kantin. Sebab smalam aku suh mak aku bawak roti balik. Wuwuw lapar sesangat. 

Itu lah cerita aku. Entry nie panjang eh ? Hehe Salam.

Labels:



Newer Post
Older Post