nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Jalan2 sebelum result UPSR keluar (",)

Tumblr_lunbsana6h1qhpdppo1_500_large

Assalamualaikum ^^ 
yeye saya tau saya dah lama tak post dan saya tau mana ada org baca entry saya kan ? :P
Hohoo ~ Lama dah tak update blog . Sentiasa online , sentiasa tgk news feed dann slalu tgk shoutbox 
Dann slalu juga malas blogwalking , malas nak leave message dkt shoutbox korang ! Adakah saya jahat ? 
Hekk

Sbenarnya , nak ckp pasal tadi . Hihi Tadi kann kiteorg gi kuar bandar . Err sape kiteorg tu ?
Saya , Farah , Wahida , Hanis , Syahidah dann Afiqah . yayayaa kiteorg pergi kedai . Mula2 tu Qila nak gi pustaka saujana cari novel tp tak de pown terbitan karyaseni . hukkk so gi lah kedai kejap .

Gi beli baju . Tah lah dyeorg beli utk siapa . Qila tak beli pown sbb tak de mood shopping :P
Lps tu , gi Chicking . Yahh kiteorg makan . Dah la tak ramai org kat situ . Kalo KFC , berduyun-duyun --'
Pekerja Chicking tu pown pelik jugak tgk kiteorg yg berbaju sekolah neyh .

Yang berbaju sekola nie sebenarnya Qila dgn Farah je pown :P Wahida pakai baju kadet --' Hanis seluar jeans and baju muslimah . Syahidah seluar jeans and bajuu ape tah tadi . Dah lupa okay :P And the last one , Afiqah . Dye pakai baju ape tah lupe jugak dgn seluar track suit je . Okay simple sajoww ~

Sebelum keluar , kiteorg gi rumah Afiqah dulu di JB . Jalan Bahagia okay . Kiteorg smayang . Mule2 tu , igt nak smayang dkt surau skola tapi tak jadi . Lps tu , igt nak gi rumah syahidah tumpang rumah dye je smyang tapi tak jadi jugak . Tapi ade jugak yg pergi nya . Wahida , Hanis dgn Syahidah sndiri pergi . Qila , Afiqah dgn Farah igt nak smyang dkt sekolah je tapi tak jadi So ,ayah afiqah dtg .

Selepas Afiqah pujuk rayu ayah dye , kiteorg dibenarkan tumpang ayah afiqah . So kiteorg smayang dkt rumah Afiqah je lah . Lps siap smayang , trus turun #rumah afiqah kan dua tingkat . Mak Afiqah pown hantar dkt Pustakan Saujana . Hukkk .


Lps dah siap makan kat chicking , kiteorg berpecah . Farah dgn Afiqah gi kedai Afiqah . Farah tunggu ayah dye dkt kedai Afiqah je . So , Qila , Wahida , Hanis dgn Syahidah gi bustand . heh Qila tak naik bas pown . Dyeorg jerr . Hoooo ~ Qila belanja dyeorg tambang bas TT__TT nak tau kenapa ?


 SILA SCROLL KE BAWAH


Hahaha ~ Qila tadi balik jalan kaki sorang-sorang okay . Best :P lah sgt . Mmg sepanjang perjalanan tu , Qila dup dap dup dap je . Weheee ~ Qila suh dyeorg nie teman Qila smpai dkt kedai Skyland . Sebernarnya nak suruh dyeorg naik skali bukit tu tp sian pulak sbb kang terlepas bas . Mula2 tu , dyeorg dah nmpak teksi tapi qila ckp tak payah lah . Sbb Qila takut . Qila paksa gak dyeorg teman Qila . Jahat dok ? :P

Sbagai balasan , qila bagi dyeorg sepuluh ringgit utk tambang .
Hikhok Mmg qila nie jual ikan hipokrit betei --' hikhok Tapi hari nie mmg best lorh sbb dpt kuar dgn Afiqah . Esok afiqah tak dtg skola dah sbb dye nak gi indon . huu result pown tak ambek --' ambek masa cuti nty . huhu okay lah tu jea kot .

Wassalamualaikum :D

Labels:



Newer Post
Older Post