nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Hari kanak2 Ribenaa ;P

Tumblr_lth57cl7yj1qckcrwo1_500_large

Assalamualaikumm ;D Heya hoi hoi !

Nie kes nak cerita pasal dlm kelas lagi lah nie . Jelly la tuu ;P
Tadikannn , ....................
Kiteorg gelak-gelak lagi . Alaaa kiteorg hari2 gelak kan . Tu kire hobi budak year six lah tu kan tp pmpuan je lah . Tadi budak laki tak de dlm kelas sgt . So , kiteorg apa lagi , mcm2 lah cerita suara pown dah kuat ntah smpai ke mana dgr lah kan . Hahaha biase r tu .

Lps tu , dyeorg nie sibuk bwat poster kata2 hikmah . Kebetulan , farah bawak crayon sbb nak bwat poster tu  . Dyeorg nie pown bwat lah poster tu smbil gelak . Saya , mengacau jer keje ;P
Lps tu , dyeorg nie main crayon pulak . Hukhuk main cuit-cuit pulakk dkt pipi org . Habis muke kene crayon .
Lps tu , kiteorg make up hayani gune crayon . Rugi btol tak de camera . Kalau tak , bley letak dlm blog ;P
Qila mampu gelak jeee ~ Tpi tgn qila tak de lah tlg make up kan skali .

Kiteorgletak blush , eyeshadow dan lipstick . 
Blush n lipstick , sudah semestinya bewarna merah . Eyeshadow letak warna biru cmpur purple . Comel hayani . Make up comott secomot-comotnyee . Lps tu , Qila suh hayani berdiri dkt depan pintu kelas kiteorg . Qila suh hayani ckp "Hello. Welcome to Ibnu Sina's Class" Lps tu ade org lalu Hayani pown ckp lahh . Haha Bagai hayani dicucuk hidung . Ngeheh

Lps tu , budak nie gi kelas budak thn 1 . Farah , Wahida ckp "Ada show ada show" Hahaa mule2 tu , Hayani tak nak tnjuk tp dye tunjuk jugak . Budak nie ape lagi , gelak lah . Lps tu kiteorg msuk kelas . Qila suh hayanimuncung kan mulut dye . HAHAHA Kesengalan terserlah ~ Seksi btol bibir tadi . Lawakk . Budak2 dlm kelas tu sume gelak . Tak de yg terkecuali . Best btol . Sbb tak de lelaki dlm kelass ;D


Labels:



Newer Post
Older Post