nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Contest ' I'M PROUD TO BE A BLOGGER'


Assalamualaikum and selamat sejahtera #awat sopan sgt ?

Okay tak nak ckp pnjg -.-' okay qila nak letak syarat-syarat;


1.Kena ada blog *kalau tak ade , sign in
2.Warganegara Malaysia *senang nak post hadiah
3.wajib follow blog WAWA dan NANA untuk tahu update-2 terbaru.Copy gambar diatas dan directkan ke blog WAWA atau NANA
5.Buat slogan . cth : saya berbangga menjadi sorang blogger kerana ...blablabla
6.Tidak melebihi 15 patah perkataan .  
7.tidak kira sama ada english atau melayu *slogan
8.Tag 3 orang dan pastikan Dia tahu .
9.Postkan link post anda mengenai contest ini .

Yahh rasanya sume dah ikut . hikhok ^00^

Nak bwat slogan satt :-

Saya bangga jadi seorang blogger kerana dapat kawan dan ilmu baru untuk belajar lebih tinggi untuk ke peringkat atas. Selain itu, dapat mengeratkan silaturrahim ^^
Errkkk 20 lebih patah perkataan . Tak pee lah kan :P hehe

Cara-2 Pemilihann :)

1.Kami tidak menggunakan sistem VOTE .
2.Pemenang dipilih berdasarkan blog dan slogan .
3.kalau nak memang tu , hias la blog cantek-2 keyh ?

Saya nak tag ;


Done :)

Labels:



Newer Post
Older Post