nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Nak beli Novel ! | Awak Suka Saya Tak ?


Assalamualaikum . Hai korang ^^ Rasanya dah lama tak story-mory kann ? ;P
Skang tgh budy nak edit blog lah ~ Hihi 
Okay tajuk bukan main lagi . Nak beli novel tuuu . Ngahahaha ;D
Alaa beli novel je bukan beli laptop ke , DSLR kan ? ^^

Qila nak beli novel yg dikotakkan tu . Yg warna merah tu . Best giler ! Qila dah baca separuh bab .
Nak tau dari mana ? Adalah ! ;P 
Qila mmg dah lama tunggu novel nie kuar . Ngehehe sbb mmg nak beli pown .
Igt nak beli bank-in jer tp sape pulak nak msukkan dlm bank kan ? Bajet qila reti jea .
So, qila bwat keputusan nak pos je bayaran . Hehe ~ Dann pembelian saya emailkan kat email KaryaSeni .
Haaa novel nie terbitan KaryaSeni . Yeahh ! Novel baru nie . Bulan oktober punya .

Ingat nak suruh Khadijah je suh pos kan . Skang nie pown dye , adik dye ngan Qila giler novel .
Ngahahaha . Igt qila nak suh ayah khadijah je pos kan duit .
Alamat pown nak bwat rumah dijah jugak . Sbb kalau kat rumah Qila , tak bleyy . 
Sbb tak de org dkt rumah . Skang nie kan mak qila dah keje . Keje pulak tak balik2 . Balik pown sabtu ahad 
Sedih kan ? Okay lari dari topik ;P

Okayyy harap sgt dpt beli novel tu . Rasanya tebal sbb RM 32 . Ngehehe
Tapi , rasanya mmg best lahhh . Okay okay asyik best je dri tadi . Dah dah .
Okay lah bye , Assalamualaikum <3

Labels: ,



Newer Post
Older Post