nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


My blog was changed ^..^


Assalamualaikum . Annyeong ^..^ Bwat ape tuu ? hihi malas betul sejak dua menjak nie nak post blog .
Cerita semestinya ada . ;D cuma penyakit malas datang , mcm tu lah jadinya ;D
Okay sebenarnya nak cerita psal blog . 

Perasan tak pada perubahan blog saya ? Heeee ~ Dulu kan warna purple ? Now, I changed it to blue ^^
Erkk . Bukan blue je . blue and black . Sebab apa qila guna colour dua-dua tu ?
Sebab Qila mmg minat blue now and Qila terfikir . Kalau campur kan blue dgn black kan lawa ?
So, Qila try . Alhamdulillah , nie lah hasilnya ;)

Okayy . Nie nak sbut psal header pulak . ;D Okay header tu Qila bwat sndiri ^^ Guna photoscape and GIMP 2 jee . Ada pulak DSLR Canon . Hah ! DSLR tu Qila nakk ! Kalau lah dpt ,.. hihi dah dah berangan je tau Qila nie . ;PP

Background Qila bwat sndiri jea . Guna photoscape ;) Sebab Qila tgk kat website-website yg ada background nie sume tak de background colour blue plus black . So, qila bwat sndiri je lah . Senang sikit kann . hihik

The, code-code pulak , Qila ambek sikit2 dari Mocha . Sikit2 jea . Tapi , credit tetap ada sebagai tanda penghargaan . Cehhh ! Hihi . And etc bley lah tgk dkt credit yeaa . Ngehehe Takkan nak sbut satu2 . ;P
Okayy . Tu jeaa ;)


Nie Qila guna template Kak Nazihah ^^

 Yang nie pula Qila gune Qila punye sndiri . Tapi , code dari Mocha ^^ 
Thanks Mocha . Okay lah itu jea ;) Byeee ^..^

Labels:



Newer Post
Older Post