nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Congkak,Sombong dan Novel. 3 in 1 XD

Assalamualaikum . Hai korangg ! Buat apa tuu , .. ? Wehehe qila selalu je on blog nie tp tak post . bukannya malas tp tak de cerita . bila ada , nie lah baru nak post . heeee ~ tp serious bukannya malas pown . tak de cite sebenarnya . huuuu ~ sebenarnya 4 in 1 . bukan lah 3 in 1 tp cerita lagi satu tuu , tak bley disiarkan di sini . wehehe sbb tak bley lah kann . 

Okay . Tadi main congkak ! Wahaha Qila mng tau . Tak de lah byk kali . Rasanya tiga kali je kot . Lawan dgn Yani , Farah , Wahida , Syahidah , Ainna . Tu jeaa kot .  Qila lawan dgn Ainna , Qila mnang ! Hoyeaaa . Lps tu lawan dgn yg lain . Lupa lah . Tp yg qila igt , qila lawan dgn Ainna , qila mnang . Jeles tak korang ? Wehehehe . Okayy . Dah dah r tuu . 

Memang best lah dalam kelas tadi . Asyik gelak je . Tadi , sakit jari n tgn nie sbb nak ambik guli dri lubang congkak tuu . dalam sgt lah congkak dyee . ish ish ish . sakit jari . yg jari kelingking nie sgt lah merah dah warnanya =P Tapi qila main tak lama . Lps lawan je dgn dyeorg nie , qila trus ambik bantal . okay dkt kelas qila ada bantal tauu . bantal strawberry milik hayani . wahahaha . mcm nie cite dye , masa kem kecemerlangan dulu tuuu , yani ada bawak bantal tuu . bantal tu ada dua . kira couple pillow la . hehe lps tu , syahidah pnjam #bley plak dye pnjam . minggu lepas , minggu lepas lagi syahidah baru pulangkan kat hayani . jadi , hayani pown malas lah nak bwak balik bantal tu sbb malu nak kuarkan dari kelas . yee r nty org pndg pelik jeaa . jadi smpai skang yani tak bawak balik bantal tuuu . huhu okay smbung blik cerita qila tadi . qila ambik bantal tu lps tu letak dkt lantai tepi dinding dlm kelas qila tuu . kira mcm tmpat tersorak sikit ah . jgn risau sbb tu tmpat pmpuan . eheeee ~ so dgn tanpa segan silunya , qila pown baring lah kat lantai tuuu . hahaha tak kesah sgt sbb tdi bukan pkai baju uniform skola . pkai baju PJ jeee . so , bley lah nak baring XD lagipown tadi tak de ckgu msuk . bley lah jgak qila lelapkan mata sekejap XD tp tak lena sgt sbb dyeorg nie tgh main congkak . bising lahhh kann ? =.=' huh !

okay sombong . sombong nie ada r sorang budak baru nie . dye baru dajah tiga . nyampah giler tadi . farah ngan hayani nak usha budak tu . #HAHA# baru darjah tiga budak tuu . huhuuu . nak usha budak kecik dyeorg neyyy . tak bley blah btol . tp dye nie anak mat saleh . huahaha , .. so tadi dye ckp dye balik kol enam sbb ibu dye jmput pukul 6 . hayani ngan farah pown kesianlah kat budak tu . weoohoo ~ nyampah aku ! ==' mcm2 farah ngan yani interview . huhhh pape lah tp mmg sombong giler budak tu . org tnye jwb sepatah . pndg yani pown tak nak . dye tnduk je bila yani ngan farah tanya . lps tu , qila ngan farah gelak sbb yani tnye  budak tu mcm nie "Ali (nama tak nak bgtau) panggil apa ayah?"lepastu dye jawab "daddy"hahahaha kiteorg trus gelak . lps tu budak tu trus blahh . masa tu kiteorg tgh tggu parents jmput so kiteorg dduk dkt pondok skola tuuu . lps tu farah bgn dari tmpat dduk dye lps tu ckp "ish ! mane daddy koy ni" hahaha qila gelak trus . pape tah .

Scroll sikit lagi yeee =P

Tuuu sikit jee cite . hahaha ade lagi ade lagi . Nie cite psal novel and the last story for this entry =P okayyy novel . skang nie kiteorg tak hbis-hbis bertukar-tukar novel . dyeorg bwak novel sejak ustz wan msuk kelas kiteorg pstu tnye cite sorang-sorang . lps tu , time ustz tnye cite-cite sy nak jdi apa , saya ckp rr "penulis novel" lps tu esoknya , dyeorg sume bwak novel smpai lah hari nie . wahahahaha . tapi hari nie kene tnjuk kat ustz novel yg kiteorg bwak ! wahaaaaa tak suka . novel yg qila nak dari afiqah tuu ustz pegang sbb ade berusulkan cinta . erghhh tak minat betul kena ambek nie ! pstu , nak balik tdi , aina gi mintak kat ustz novel tu . okay dgn bersinar-sinarnya mata qila , qila terus ambek novel tuu . suka gilaaa <3 novel tu best tauu #mcm lah dah baca# haaaaa , .. qila mmg nak jdi novelist tp novel pown tak beli . #kedekut duit actually# skang nie tgh kumpul duit nak beli novel . sbb novel yg skang sy baca dkt blog org sumenya nak kene dibukukan . maklumlahhh , best sgt citer dyee . so nty ada di pasaran so sy nak beli ! hoyeahh insyaAllah . harap-harap novel-novel tu kuar pada hujung thn nie . jgnlah thn dpn sbb thn dpn dah msuk asramaa . erghhh =.='

Okay tu jeaa kot . 

Labels:



Newer Post
Older Post