nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Cerita hari ini ;P


Assalamualaikum ^^ Annyeongg !

Yawww . Sungguh lah panas walaupun diluar sana baru lepas hujan . Erkk ? ?__?
Huhu Qila skang nie kat dlm bilik lps tu kipas tak pasang sbb tak de plug ;P 
yelah dah pasang laptop . plug dlm bilik pown mmg ada satu . so , terpaksalah panas demi laptopku yg tercinta . cehh haha nak muntah -.-'

Okay . Intro yg tah pape utk post kali nie . Okay hari nie mmg best giler duk skola sbb banyak berborak . haruslah benda yg sama utk qila berckp kat sini . ;PP Heeee ~ Biasalah kan . Kalau budak skola , majoriti mmg ckp psal dlm kelas lah #kot . 

Heee ~ Tak leh bla ayat . Majoriti pe bende lak ?__? Grrrr staright to the point je lah . 

Hari ini , setelah melangkah masuk dari pagar okay ayat gile ;PP 
Hari nie , pepagi lagi dah kene denda . TT___TT tak leh msuk kelas . Kene duduk kat dataran perhimpunan jee TT___TT lps tu bley pulak baca buku smbil duk bersila dgn makan cekelet seposen dua
Lps tuuu , cikgu pulak tgkp gmbr . huk huk maluu sbb dyeorg sume bwat muke kesian , muke kene denda dan yg tak bley blah skali bwat muke mintak pelempang . okay tipu ;P 

Then , masa tgh sibuk menghayati dan tgh kusyuk membaca buku masing-masing , adalah pulak suara-suara yg tak berapa merdu iaitu suara farah, ainna , afiqah , wahida , mashitah dan suara yg pling merdu lagi best sudah tentulah AQILAH NADIRA a.k.a saya sendiri ! ;PP Igt kiteorg menyanyi smpai hujan melanda Temerloh ? Oh sudah tentu lah tidak . Suara-suara sumbang itu adalah mereka-mereka yg sibuk bercerita gosip tntg Gegaria kat Kubang Gajah hari smalam . Erghh tu Wahida pergi . Saya tak pergi okay . Eh eh bukan hanya suara sumbang yg bercerita malah suara yg merdu tu lagi lah . pot pet pot pet mulut . battery full aje . 

Ngeh ngeh . Panjang btol cerita . Heheheh tak peee lah kan 

Masa tgh sibuk mengalunkan suara yang merdu lagi best , tiba-tiba , Mashitah cakap ;

"Weh , hari hujan lah"
 Wahida jawab ;

"Koy tak rasa apa-apa pown"
Air liur aok lah tu . hahaha 

Kiteorg sume gelak . Hahahaha . Lps tu , tak lama pulak tu . Sape tah yg ckp tp antara suara-suara sumbang tu jugak lah kan ;PP

Weh . btol lah hujan

Qila pown mcm ada rasa air jugak . Ehmm sah sah lah hujan kann ;P Ngehehe lps tu kiteorg dibenarkan duk kat kantin sbb hujan . ngeh ngeh . kiteorg pown smbung lah mengalunkan suara-suara yg merdu lagi sumbang . erkk ayat mcm ape jeh -.-'

Grrrrr malas nak cite pnjg2 act . Okay shortcut . 

Lps rehat , barulah kiteorg dibenarkan masuk dlm kelas . Alhamdulillah ;')
Eh eh . Tibe2 , kiteorg berborak lagi smbil mewarna sbb ada pertandingan masa tu .
Borak punya borak . Bley pulak keluar panggilan Wan Tok Aqi Moyang .

Grrrrr -.-' Nak tau siapakah yg mewakili gelaran-gelaran tersebut ? ;PP

Wan - Wan Nur Atiqah
Tok - Farah Nur Rasyidah
Aqi - Nur Aqilah Nadira
Moyang - Mashitah

Cehhh nama penuh sudah pown diberi . Nak masuk meminang ? Silakan ... Okay gurau jea . Jgn marah ye farah , wan dan mashitah okay . Gurau je ;PP

Ngeh ngeh ngeh . Besttt btol hari nie . Gelak sbb dgn gelaran yg diberi . 
Kadang2 , Afiqah dgn Wahida ckp-ckp panggil nama Aqilah , Mashitah , Farah dengan Atiqah .

Pstu qila ckp lah "Weh , hormat sikit . Tu moyang aok." Hahaha
Lps tu , Wahida jawab 

"Ah ! Koy tak ngaku yg nie moyang koy" 

Haha mmg r dyeorg nie tp mmg best ape ;) Sporting kwn ngan dyeorg . ;') Okay lah tu jea . byee ;)

Labels:



Newer Post
Older Post