nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Bang Bang Kebabooomm ~ Me , Aisah , Zuhri and Ameer ;P

Tumblr_lthouvey541qiqke0o1_500_large

Assalamualaikum , Annyeongg ;)

Hmmm , .. hari nie best sgt . Tadi teacher Mohaiza msuk kelas n borak2 ngan dye .
Act , kiteorg tlg teacher sbb adiknya nak kawin . So , teacher suh kiteorg msukkan coklat dlm plastik .
Tulah kerjanya .

Okay berbalik pada tajuk . Haha gila tajuk macam ape jeh -.-'
Sebenarnya ,

Tanggal 27 Oktober 2011 , saya terkena oleh kwn2 sy . Iaitu , Aisah dan Zuhri . Erk ?
Msti nak tanye , kenape ade Ameer di situ ya . Gahaha ;P Sorry Ameer . Your name hanya perhiasan ;D
Act , Aisah dgn Zuhri nak kenekan Ameer dgn sy tp Ameer tak beri respon . So , saya sorang je lah terkena

Mula2 tu , saya ternampak status Aisah yg bertulis lebih kurang mcm nie :

"Udin Zuhri, aku tak nak dah kawan dgn kau. Pergi main jauh-jauh"
Yg Aisah pulak dye pergi mention nama Zuhri . Memang saje je lah tu . Grrrr -.-' .
Lepas tu , nampak pulak Zuhri komen "B O N T O T A Y A M" ape tah lupa dah .
Igt nak print screen tp Aisah dah pdm status tu . huhu . Lps tu , dyeorg pown gduh lah dkt dlm komen tu .
Dgn tak semena-menanya , Saya pown join lah dyeorg . Tpi bukan lah saya menambah kan minyak petrol ke dalam air ehh ke dalam api tapi nak leraikan dyeorg .

Saya komenn

"Weh , asal ?"
"Korang gaduh ke ?"
"Janganlah gaduh. Kitekan kawan"

Byk kali lah kann .  Lps tu , mkin truk dyeorg gduh . Malas lah rasanya nak balas komen . Sbb komen pown , mcm dyeorg sama je . gduh2 lak . lps tu , qila chat ngan zuhri .

+ "Korang gaduh sbb apa ?"
- "Ntah lah si Aisah tu"
- "Jap lagi kau tau apa puncanya . Hahaha"
+ "Tau apee ?"
"Kau tak dpt notifi ke ?"

Qila geram . Sbb dye gelak . Aishh nape pulak nie kan ? Lps tu , qila tgk notifications . Grrrr -.-'
Aisah mention nama Qila dkt status dye . Nak tgk ?

Okayy . Terkena Bang Bang Kebabooomm rupanyaa ~ 

Lps tu , qila pulak yg ada rancangan terbaekk utk kenekan dyeorg . Hahahaha padan muka . Tapi , Zuhri , tetap tak komen . Dye mule2 tu , dah hantar chat kat Qila tnye "Kau merajuk ke ?" HAHA qila tak balas tanda protes . HAHA suka giler .

Lps tu , tadi , qila online , dpt chat dri aisah . dye tnye , merajuk lagi ke ? lps tu , qila tak layan .
masih lagi memprotes . last2 , qila trus post nie kan wall . HAHAHA 


dannn dah byk komen , baru lah Ameer muncul . Baru online plus Aisah mention nama dye . Hahaha
Bestt 


HAHAHA . Dye menyesal dan melepas sbb tak kene sekali . :|

Lps nie , nak tunggu Zuhri pulak . Ape reaction dye kann ? Kalau dye komen , insyaAllah ada lagi satu update pasal nie lagi okayyy ;D


Labels:



Newer Post
Older Post