nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

#Klik banner utk pergi ke blog penganjur#

Hai korang ! Nan join lagi GA . HAHA so , suke hati lha nan nak bwat ape pownnn . HUH
Okay , nie syarat-syarat penyertaan !

1. Copy banner di atas dan pastekan daLam entry korang bertajuk
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim" 

2. SudikanLah diri untuk foLLow bLog F.I yang tak seberapa ni .
Dan juga bLog Cikgu FiQrie ni sebab dia sponsor duit raya . hihi . 
KaLau tak foLLow macam mane nak tau news pasaL GA ni ye dak ? 

3. Tag 3 kawan korang . 

4. Link kan banner tu ke entry GA F.I ni okey 

5. Postkan link korang kat comment eyh .

So, Sy nak tunaikan sume syarat-syarat tu k . 

~~~~~~~~~~~~~~~
-Sy dah bwat entry tntg GA nie dan letak banner dye.
-Sy dah follow blog F.I dan Cikgu Fiqrie .
-Dan skarang sy nak cari mangsa tag saya . ialahhh :-
::http://akuamirahhusna.blogspot.com/::http://kisahkita-aisah.blogspot.com/::http://tinkerhanis.blogspot.com/-Sy dah link kan banner tu ke entry penganjur .
-Yg last  , sy akn letak link entry sy selepas siap buat entry nie . hehehe . okayy 
SUDAH pownnn kan !

YG NIE PNTING .

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20 

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15 

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10 

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 Ogos 2011 .

Harap-harap sy bertuah !! Doakan taww !

Labels:



Newer Post
Older Post