nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


GA duit raya dari Niera

Okayy . Nan join lagi GA . HAHA Sukanyaaaa kiteee . 
Okay lha . Nan nak letak syarat-syarat dye . 

1)follow blog niera yg x seberapa ni (sbb sng nk tw perkembangan niera)
2)LIKE FB fanpage niera yg baru berusia beberapa hari -,-
3)letak banner & link kan banner kat atas tu pada entry korang(walaupon banner 2 x cantik)
4)tajuk entry : GA duit raya dari niera
5)dah join,tinggalkan link kat kotak komen entry niera ni
6)nyatakan 1 pendapat tntang blog AISYAH HUMAIRA' :)
7)tag kepada sorang rakan atau lebih & pastikan si dia tahu(x nk tulis "sy tag kepada semua followers" sbb tu kata2 org malas)
!_!_!_!_!__!__!_!_!__!_!__!_!_!
Tunaikan syarat .

● Nan daa follow blog Kak Niera .
● Nan daa LIKE fanpage Kak Nieraa jugakk ! #hoyeaa
● Daa letak daa pown banner dan linkkan skali .
● Tajuk ? Komperrm lha GA duit raya dari Nieraa !
● Akn letak link entry ini ke dalam kotak komen entry ini .
● Okayy pendapat yea . Hurmmm .
-> blog akak Niera comel , kemas , and tak lama loading . Best .
●hurmm sy nk cari mangsa tag neyy . HAHA . Okay sy tag http://kisahkita-aisah.blogspot.com/ .

HADIAH HADIAH !

1st Winner : Topup RM 20
2nd Winner : Topup RM 15
3rd Winner : Topup RM 10
4th Winner : Topup RM 5

Okayy tu diaa . Doakan Nan tau . Nan nk menang . Nan nak topup . Rmai msj nan tp tak dpt nak balas sbb tak de kredit . HAHA . Okay lha tu je kot . Byebye :P




Labels:



Newer Post
Older Post