nadira;


Home About Linkies Biases FOLLOW
Disclaimer

She loves blogging, to share everything happen in her life. She is a Muslim.
Hi, Assalamualaikum. I'm 99', was a PT3 victim.
Sorry that I'm using 'aku' for those people eldest than me.


Hate me? Sure and get lost. ctrl+w
Created on 5 July 2011.
Contact


 
Tagboard



Past



Credits

Tell me if I don't credit you.

Basecode by AtinTory .
Thanks to: 1 2 3 4 5 6 7 8.


Minggu ni aku ada Exam =)

Tumblr_m87ic4xcm11qkbsufo1_500_large

Assalamualaikum..

Okay , mingu nie aku ada exam . wahh mmg frust plus tension sbb byk salah dlm bm .
ergghhh . nak jawab balikkk !!

Hurmm , dah nk wat cm ne .
Masa tak boleh diundur lagi .
Harap-harap aku dapat 5A larh . Sebab exam ni la tentukan aku sekolah mana nanti .

Doakan aku tau . Aku nk skolah asrama penuh .
Ayah aku ckp , nty nk hantar gi sekolah kat Ma'ahad je .
Duk asrama . Sebab sibuk sangat bukak blog ngan main laptop .
Alamak-alamak !
Mak aku ckp , lagi pun senang , kalau nk makan , order je kat mak aku .
OMG ! tak nak makan kat kantin Alps . Erkk ?!

Aku nak sekolah MRSM .
Kalau aku dpt 5A , aku nak pilih sekolah sndiri .
Eh . eh , bukan buka 4A1B laa . .
Hehe aku nak pilih sendiri sekolah .
Hahaha

Labels:



Newer Post
Older Post